Ápisz Kereskedelmi Zrt., Miskolc

1 Vélemény
frissítve 2018. május 15.

Leírás

A papír, író- és irodaszer kereskedelem területén cégünk egyedülálló tapasztalattal és választékkal rendelkezik, közel 10 ezer terméket kínálunk.


Cégleírás
Az ÁBP Ápisz-BudaPiért Kereskedemi Zrt. jogutódja a nagy hagyományokkal rendelkező Ápisz és BudaPiért vállalatoknak, melyek több mint 50 éve Magyarország vezető papír és írószer forgalmazó vállalatai. Az ÁBP Ápisz-BudaPiért Zrt. ma a papír- írószer és irodaszer piac meghatározó szereplője az irodaellátás és a kiskereskedelmi értékesítés területén. Regionális raktárainknak, saját gépkocsiparkunknak, valamint szerződött fuvarozó partnereinknek köszönhetően az egész ország területén kiszolgáljuk a céges és intézményes partnereinket.
Úgy a hazai, mint a nemzetközi értelemben széleskörű és kiegyensúlyozott szállítói kapcsolatokkal rendelkezünk. Hazai piacon márkaképviselője, illetve az egyik legnagyobb viszonteladó partnerei vagyunk például a következő cégeknek: 3M, Avery, Halas Irodaszer, Henkel, ICO Zrt., Papyrus Hungária Zrt., IP. Társaságunk egyedüli képviselője, importőre illetve forgalmazója Magyarországon a japán ZEBRA írószercsaládnak, a Panasonic irodai papíroknak, a SIGNUM iratrendezési termékeknek, kiemelt disztribútora a Canon és< XEROX irodai papíroknak. Áruválasztékunk közel 10 000 cikkelemet tartalmaz.
Kínálatunkat garantált minőségű termékek, versenyképes árak, az értékesítést pedig tartós szerződéses szállítói és vevőkapcsolatok jellemzik. A megrendelő igényének színvonalas és gyors kiszolgálását a raktáráruházakban rendelkezésre álló közel 220 millió forintos napi raktárkészlet segíti. Tevékenységünk magasszintű ellátásához cégünk rendelkezik a szükséges technikai és műszaki háttérrel.
Kulcsszavak:
Papír, Írószer, Irodaszer, Papíráru, Toll, Iskolaszer, Papíráru és írószer, Papírok, Zebra, Irodai papír, Művészeti kellék, Iratrendezési termék, Fűzőgép, Iskolai papíráru, Ápisz, Budapiért, Zebrapen, Iroda, Házhozszállítás, Panasonic, Irodai, Író
Ápisz Kereskedelmi Zrt. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Toll

, több mint 2 évvel ezelőtt

Az iskolában minden órán nagyon sokat szoktunk írni a füzetbe. A legtöbb órán tollal kell írni, ezért sűrűn kell új tollat vennem. A tollak többségében nagyon hamar kifogy a tinta, ezért elhatároztam, hogy veszek egy márkásabb tollat.
Ebben az üzletben vásároltam egy márkás Parker tollat, amely nagyon szépen fog és sokkal tovább bírja mint egy átlagos toll. Már hetek óta használom, és sokat segít az iskolai tanulásban is.
## toll írószer papír
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Ápisz Kereskedelmi Zrt. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Szentpéteri Kapu 80/A.
  3526  Miskolc
 2. Szentpéteri Kapu 80.
  3526  Miskolc
  (46) 501 780
 3. SZELES U. 31
  3526  Miskolc
  (46) 506 510
 4. Szeles U. 41
  3526  Miskolc
  (46) 509 442
 5. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete