Alarm Sensor Bt, Miskolc

Alarm Sensor Bt
Sió Utca 1.
3528 Miskolc
Borsod-Abaúj-Zemplén
Telefon:
(46) 412 888
Fax:
(46) 412 888
Frissítve 2 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Adószám
13232838-2-05

Leírás

Ingyenes szaktanácsadás és felméréssel állunk kedves lehendő ügyfeleink részére.

 1. Fotók
 2. Prices

Cégleírás
Tevékenységi körünk magába foglalja a behatolás jelző - riasztó, a videós megfigyelő, a tűzjelző, a kaputelefon, a beléptető, rendszerek tervezését és kivitelezését.Rendszereink tervezése, kivitelezése minden esetben a Megrendelő igények, a lehetőségek és a hely körülményeitől függően valósulnak meg. A rendszereszközeink mindegyike a legmodernebb, mikroprocesszoros berendezés. Központi egységeink legtöbbje magyar nyelvű menütáblás felülettel teszi lehetővé a felhasználóbarát kezelést. Engedje meg, hogy néhány mondatban bemutassam biztonságtechnikai vállalkozásunkat. Az ALARM SENSOR BT. 2002.-ben alakult, vagyonvédelmi tevékenységi körrel. A Bt.
2006 júniusában Kft.-vé alakult át. Szakembereink évek óta ezen a területen dolgoznak, rendelkeznek az összes szükséges engedéllyel, ennek köszönhetően az elvégzett munkáink I. osztályú minőségben valósulnak meg. Fő munkatársaink állandó továbbképzéseken, szakmai konzultációkon vesznek részt, így a rohamosan fejlődő technikával illetve műszaki elvárásokkal lépést tartunk. Tevékenységi körünk magába foglalja a behatolás jelző - riasztó, a videós megfigyelő, a tűzjelző, a kaputelefon, a beléptető, munkaidő-nyilvántartó, a strukturált telefonhálózat valamint a kábeltévé rendszerek tervezését és kivitelezését. Tevékenységi köreink: Tervezés, Kivitelezés, Szakmai tanácsadás: Rendszereink tervezése, kivitelezése minden esetben a Megrendelő igények, a lehetőségek és a hely körülményeitől függően valósulnak meg.
A rendszereszközeink mindegyike a legmodernebb, mikroprocesszoros berendezés. Központi egységeink legtöbbje magyar nyelvű menütáblás felülettel teszi lehetővé a felhasználóbarát kezelést. Szolgáltatásaink: Riasztórendszerek: (3 ÉV GARANCIA) A legegyszerűbb, néhány érzékelős, rendszerek kiépítésén túl, Cégünk vállalja akár a legnagyobb felépítésű vagyonvédelmi rendszerek komplett kivitelezését is, kezdve a koncepció elkészítéstől a megvalósult rendszer átadásáig. Eszközeink palettáját és a rendszerterveket, az igények, valami?
Termékek
klímaberendezés, riasztórendszer, tűzjelző rendszer
Alarm Sensor Bt a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Alarm Sensor Bt

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. SOLTÉSZ N. K. UTCA 63
  3529  Miskolc
 2. Soltész Nagy Kálmán U. 127
  3529  Miskolc
 3. Lenke U. 18
  3530  Miskolc
 4. Bocskai U.11
  3529  Miskolc
 5. Bocskai István U. 11
  3526  Miskolc
 6. LENKE U. 18.
  3530  Miskolc
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete