Albacomp Zrt - Miskolci Kirendeltség

2 Vélemények
Albacomp Zrt - Miskolci Kirendeltség
KAZINCZY ÚT 20.
3525 Miskolc
Borsod-Abaúj-Zemplén
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Az Albacomp zrt. a magyarországi informatikai piac egyik legnagyobb múltra visszatekintő vállalata, a hazai iparág meghatározó szereplője. A számítógépek összeszerelése mellett az Albacomp nevét több nagy, hálózati és rendszerintegrációs projekt is fémjelzi.
A társaság aktív résztvevője több, kormányzati támogatással megvalósult informatikai programnak, valamint a munkaügyi, az informatikai és az oktatási tárca által meghirdetett Sulinet Expressz Programnak, amelyekben saját gyártású, Albacomp Activa márkanév alatt futó asztali számítógépeivel és Albacomp Activa Mobil márkanevű notebook termékcsaládjával vesz részt. Az európai uniós csatlakozás és a tudásalapú társadalom kiépítése idején az önkormányzatok számára is egyre fontosabb, hogy az informatikában és az internet használatában is lépést tartsanak a fejlődéssel.
Mindezt felismerve az Albacomp zrt. arra vállalkozott, hogy integrált informatikai megoldásszállítóként támogatja az önkormányzatokat a helyi e-közigazgatás kiépítésében.


Kulcsszavak:
Szoftverfejlesztés, Szerver, Szervíz szolgáltatás, Informatikai Szolgáltatások, Informatikai képzés, Telekommunikációs rendszerek tervezése
Termékek
szerverek, asztaliPC, notebook, Nyomtatók, fénymásolók
Szolgáltatások
hardvergyártás, szoftverek letöltése, informatikai képzések
Márkanevek
Albacomp, HP, Lenovo, Fujitsu, Dell, Epson, Xerox, Samsung
További szolgáltatások
Finanszírozás, Szervizszolgáltatás
Albacomp Zrt - Miskolci Kirendeltség a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

albacomp servise

több, mint 6 hónappal ezelőtt

nekem aztali gépem vann 2-éve használlom,belsö tisztitásra vár,ma felhivtam a miskolci képviseletetett,csak a bp-i szervizvezetö engedélyével vehettem le a matricát a gépröl,persze a por okozta meghibásodásra nem vonatkozzik garancia!?

Kovács Larina
Notebook

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Többször visszahoztam szervizelésre a notebookomat. Sajnos mindig nagyon lassan ment a szervizelés, és a mai napig nem tudták megjavítani a gépemet. Még garanciális, úgyhogy ismét vissza fogom vinni hozzájuk.
## pc# számítógép# notebook# ház
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Albacomp Zrt - Miskolci Kirendeltség részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!