Barlang És Gyógyfürdő - Miskolc-Tapolca

6 Vélemények
Barlang És Gyógyfürdő - Miskolc-Tapolca
József A. 53.
3527 Miskolc
Borsod-Abaúj-Zemplén
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

A Barlang és Gyógyfürdő - Miskolc-tapolca üdüllő hely.


Kulcsszavak:
Gyógyfürdő, Gyógyvíz, Fürdő
Barlang És Gyógyfürdő - Miskolc-Tapolca a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

simidezsi
Barlangfürdő

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Egy átlagos család itt egy nap alatt elköltheti az egész nyaralási pénzét. A korlátlan idejű belépő ára nagyon húzós, és ezen felül külön fizetendő a szauna (ott is a 2 órás tartózkodás 1.200 Ft, 2 óra eltelte után rá kell fizetni): előnye viszont, hogy garantáltan senki nem lesz bent rajtatok kívül. Az épület, beleértve a szaunaházat is, igényesen kialakított. Viszont az öltöző/zuhanyzó hagy kívánni valót maga után. Szerintem a gyerekeknek nagyobb élmény: nekik vannak külön jópofa medencék, vízi játszótér stb. A belépő kifizetése után a büfében már körül sem mertünk nézni: pedig volt hagyományos büfé, gyorsétterem jellegű étkezési lehetőség stb. is.
## fürdő# gyógyfürdő# barlangfürdő
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Nagyidainé Nagy Krisztina
Barlangfürdő

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Mi is voltunk már itt egyszer, Nekünk nagyon tetszett. A gyerekek is nagyon élvezték. Sokat játszottunk, különösen az tetszett Nekik, hogy lehetett bújócskázni. Minden egyes medencét kipróbáltunk, klassz volt. Mi úgy 4 éve voltunk itt, azóta biztosan kibővítették. Hát nagyon szeretnék újból eljönni ide:)

Fehér Tamás
Barlangfürdő

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Gyönyörű egy hely, barlang mélyén fürdőzni, csodálatos és kellemes élmény, aki csak teheti menjen el, felejthetetlen élmény lesz!

csalódtam

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Éjszakai barlangfürdőzés nincs!!!Becsapás az egész!A fürdő tényleg szép,csak nagyon kicsi!!!A múlt héten annyi fürdőző volt,hogy lépni nem lehetett!Szinte egyik szolgáltatást sem lehetett így önfeledten élvezni! A büfé nagyon drága és ráadásul nem is olyan finom,mint ahogy leírják!Érdemesebb a parkban kajálni!A lavina büfében nagyon finom a csülkös pacal! A strandfürdőben dupla az ára mindennek és nem is lakni jól!!!

Kolmann Miksa
Fürdő Miskolctapolcán

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Egy teljes napot tudtunk eltölteni a fürdőben, mondhatom, igazán kitűnő hely! A fürdő környéke is gyönyörűen karban van tartva, fás, bokros, tele pihenő padokkal. A fürdő aulájából nyílik az étterem, nagy választékkal, magyaroknak is megfizethető árakkal. Ugyanezt nem mondhatnám el a belépő árakról, meglehetősen borsosak, mégis, azt mondom, ide mindenkinek legalább egyszer el kell(ene) jönnie ! A barlangfürdő rész nagyon szép és tiszta, egész nap folyamatosan takarítják. A barlang falába lámpák (vagy neon ?) vannak beépítve, amik váltják a színüket, a víznek erős sodrása van, szinte úszni sem kell, csak felfeküdni a vízre és időben bevenni a kanyarokat. : ) A csillagos tetejű terem különleges élmény, a zenei aláfestéssel néha hátborzongató. Ha egy kis dögönyözésre vágyunk, több vízsugárból választhatunk, a barlang sötétebb részében és egész elől, ahogy bemennénk a barlangba. Ritkán, de előfordul, hogy várni kell a lazító vízsugárra. A pezsgőfürdő rész lehetne nagyobb vagy több, oda tényleg nehéz bejutni, bár ez „emberfüggő” is, sokan bebetonozzák magukat és várják a következő pezsgést. Ha elfáradtunk, ingyenesen használhatóak a nyugágyak. Kellemes hőmérséklet van a fürdő teljes területén, vizes fürdőruhában sem lehet megfázni.
## barlangfürdő miskolctapolca gyógyfürdő
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Barlang És Gyógyfürdő - Miskolc-Tapolca részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

 1. Pazár István Sétány 1.
  3519  Miskolc
 2. Malom U. 7.
  3800  Szikszó
 3. Mátyás Király Út 50.
  3700  Kazincbarcika
 4. Szederkényi U.12.
  3580  Tiszaújváros
 5. Dózsa György Út 16
  3412  Bogács
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete