Borsod Volán Személyszállítási ZRt., Miskolc

Cím:
József Attila út 70
Irányítószám/Település:
3527 Miskolc
Megye:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Telefon:
(46) 340 294
Telefon:
(46) 515 015
Fax:
(46) 343 251
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve egy hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Társaságunk alapvető feladata a Borsod - Abaúj - Zemplén megyében jelentkező autóbuszos menetrendszerű helyközi személyszállítási igények kielégítése.

Cégleírás
Társaságunk alapvető feladata a Borsod - Abaúj - Zemplén megyében jelentkező autóbuszos menetrendszerű helyközi személyszállítási igények kielégítése. Helyközi járataink 2.290 km hosszú vonal- hálózaton 356 telepü- lést kapcsolnak az ország közlekedési vérkeringésébe, amellett, hogy 77 település (összekötő utak építésének hiányában) csak egy irányból, betérési szakaszok végpontja- ként érhető el. A vasúti összeköttetés hiányában 266 településre a tömegközlekedési eszközök közül csak társaságunk autóbuszaival lehet eljutni. Emellett biztosítjuk a helyi autóbuszközlekedést Tiszaújvárosban, Ózdon, Kazincbarcikán és Edelényben, távolsági járataink pedig eljutnak Kelet-Magyarország valamennyi megyeszékhelyére, nagyvárosába, üdülőhelyére és a fővárosba is.
Nemzetközi menetrend szerinti járatokat Szlovákiába, különjáratokat Európa szinte valamennyi országába közlekedtetünk. Tevékenységünket 500 autóbusszal, 1900 dolgozóval, 7 műszaki-forgalmi telepen, 11 autóbuszállomáson végezzük. Évente közel 71 millió utast szállítunk, több mint 31 millió kilométeren.
Műszaki szolgáltatásaink keretében saját járműparkunk napi karbantartási feladatain túl a régió legnagyobb szervizhátterével és legjobb szakembereivel állunk a gépjármű-tulajdonosok rendelkezésére. Garanciával, és kedvező áron vállaljuk az IKARUS típusú autóbuszok szakszervizelését, valamint az M-3 járműkategórián belül az IKARUS, MAN, MERCEDES, VOLVO, ÉS CRAVTEX gyártmányú autóbuszok hatósági műszaki vizsgára való felkészítését és vizsgáztatását.

Vélemények

Bodnárné Lukács Edit
3 Csillagok

volán

, 2007. december 18.

Sajnos egyre rosszabb.A buszok ritkábban járnak,de a jegyek sokba kerülnek.Amikor a diákok mennek hazafelé szinte nem lehet felférni rájuk.
Címkék: ## közlekedés# busz# személyszállitásErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Schirm Anita
4 Csillagok

Volán

, 2007. december 15.

A Volánnak a távolsági járatait szoktam igénybevenni. A menetidővel nincs gond, viszont a jegyelővétellel igen. Nem értem, miért csak 10 helyet lehet előre eladni? Hogy aztán mindenki ott tolongjon a busznál... A sofőrök türelmesek, udvariasak, a buszok viszonylag tiszták, de sajnos nem mindegyiken van csomagtartó és így az utastérben elég nagy a zsúfoltság.
Címkék: ## közlekedés# busz# volánErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Tumik József
2 Csillagok

Borsod Volán

, 2007. december 14.

A buszsofőrök kedvesek, a járatok nem nagyon pontosak, bár ez nem a sofőrökön múlik, hanem a zsúfoltságon. Több légkondis buszt kellene beállítani, és jó lenne, ha menet közben, este is lehetne égetni a villany, hogy a diákok tudjanak tanulni. A csomagtartót jobban kellene a sofőrőknek ellenőrizni!
Címkék: ## tömegközlekedés# személyszállítás# helyközi közlekedésErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Lukács Anett
3 Csillagok

Borsod Volán

, 2007. december 14.

A buszok sajnos eléggé ritkán járnak az én városomban,csak a belvárosi buszok járnak gyakrabban, a város külső része felé sajnos csak óránként és akkor is sokan vannak, nincs hely és koszosak a buszok.
Címkék: ## közlekedés utazás buszokErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Szentesi Judit
3 Csillagok

Borsod Volán

, 2007. december 11.

Eddig sem volt valami jó a közlekedés, de most aztán szörnyű4 a lakóhelyemtől az iskolámig csupán napi 2busz közlekedik, vissza pedig 3!nehéz ezekhez alkalmazkodni!és azt is megemlíteném,hogy szomszédos településekről van szó...!
Címkék: ## borosd volán tömegközlekedésErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Szilvia
3 Csillagok

Borsod Volán

, 2007. december 11.

Egyre ritkábbak a járatok, a jegyek persze drágulnak, kisebb falvakból szinte lehetetlen eljutni bárhová, vagy rá kell szánni egy egész napot. Nehéz helyzetben vannak az iskolások is.

Szilvia
4 Csillagok

Borsod Volán

, 2007. december 11.

Pontosak, de egyre ritkábbak a járatokÍrjon véleményt a(z) Borsod Volán Személyszállítási ZRt. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!