Borsod Volán Személyszállítási ZRt., Miskolc

Cégnév:
Borsod Volán Személyszállítási ZRt.
Cím:
József Attila út 70
Irányítószám/Település:
3527 Miskolc
Megye:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Telefon:
(46) 340 294
Telefon:
(46) 515 015
Fax:
(46) 343 251
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Társaságunk alapvető feladata a Borsod - Abaúj - Zemplén megyében jelentkező autóbuszos menetrendszerű helyközi személyszállítási igények kielégítése.

Képek hozzáadása

Cégleírás
Társaságunk alapvető feladata a Borsod - Abaúj - Zemplén megyében jelentkező autóbuszos menetrendszerű helyközi személyszállítási igények kielégítése. Helyközi járataink 2.290 km hosszú vonal- hálózaton 356 telepü- lést kapcsolnak az ország közlekedési vérkeringésébe, amellett, hogy 77 település (összekötő utak építésének hiányában) csak egy irányból, betérési szakaszok végpontja- ként érhető el. A vasúti összeköttetés hiányában 266 településre a tömegközlekedési eszközök közül csak társaságunk autóbuszaival lehet eljutni. Emellett biztosítjuk a helyi autóbuszközlekedést Tiszaújvárosban, Ózdon, Kazincbarcikán és Edelényben, távolsági járataink pedig eljutnak Kelet-Magyarország valamennyi megyeszékhelyére, nagyvárosába, üdülőhelyére és a fővárosba is.
Nemzetközi menetrend szerinti járatokat Szlovákiába, különjáratokat Európa szinte valamennyi országába közlekedtetünk. Tevékenységünket 500 autóbusszal, 1900 dolgozóval, 7 műszaki-forgalmi telepen, 11 autóbuszállomáson végezzük. Évente közel 71 millió utast szállítunk, több mint 31 millió kilométeren.
Műszaki szolgáltatásaink keretében saját járműparkunk napi karbantartási feladatain túl a régió legnagyobb szervizhátterével és legjobb szakembereivel állunk a gépjármű-tulajdonosok rendelkezésére. Garanciával, és kedvező áron vállaljuk az IKARUS típusú autóbuszok szakszervizelését, valamint az M-3 járműkategórián belül az IKARUS, MAN, MERCEDES, VOLVO, ÉS CRAVTEX gyártmányú autóbuszok hatósági műszaki vizsgára való felkészítését és vizsgáztatását.

Kulcsszavak:

Személyszállítás, Közlekedés, Közlekedési Vállalat, Sport, Üdülés

A Borsod Volán Személyszállítási ZRt. cég a következő kategóriákban szerepel:

Vélemények

Bodnárné Lukács Edit
3 Csillagok

volán

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Sajnos egyre rosszabb.A buszok ritkábban járnak,de a jegyek sokba kerülnek.Amikor a diákok mennek hazafelé szinte nem lehet felférni rájuk.
Címkék: ## közlekedés# busz# személyszállitás
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Schirm Anita
4 Csillagok

Volán

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A Volánnak a távolsági járatait szoktam igénybevenni. A menetidővel nincs gond, viszont a jegyelővétellel igen. Nem értem, miért csak 10 helyet lehet előre eladni? Hogy aztán mindenki ott tolongjon a busznál... A sofőrök türelmesek, udvariasak, a buszok viszonylag tiszták, de sajnos nem mindegyiken van csomagtartó és így az utastérben elég nagy a zsúfoltság.
Címkék: ## közlekedés# busz# volán
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Tumik József
2 Csillagok

Borsod Volán

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A buszsofőrök kedvesek, a járatok nem nagyon pontosak, bár ez nem a sofőrökön múlik, hanem a zsúfoltságon. Több légkondis buszt kellene beállítani, és jó lenne, ha menet közben, este is lehetne égetni a villany, hogy a diákok tudjanak tanulni. A csomagtartót jobban kellene a sofőrőknek ellenőrizni!
Címkék: ## tömegközlekedés# személyszállítás# helyközi közlekedés
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Lukács Anett
3 Csillagok

Borsod Volán

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A buszok sajnos eléggé ritkán járnak az én városomban,csak a belvárosi buszok járnak gyakrabban, a város külső része felé sajnos csak óránként és akkor is sokan vannak, nincs hely és koszosak a buszok.
Címkék: ## közlekedés utazás buszok
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Szentesi Judit
3 Csillagok

Borsod Volán

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Eddig sem volt valami jó a közlekedés, de most aztán szörnyű4 a lakóhelyemtől az iskolámig csupán napi 2busz közlekedik, vissza pedig 3!nehéz ezekhez alkalmazkodni!és azt is megemlíteném,hogy szomszédos településekről van szó...!
Címkék: ## borosd volán tömegközlekedés
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Több vélemény

Írjon véleményt a(z) Borsod Volán Személyszállítási ZRt. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Szondi György U. 1.
  3527  Miskolc
 2. Állomás Utca 8.
  3526  Miskolc
 3. Csokonai Utca 128
  3528  Miskolc
 4. Csokonai Mihály út 128.
  3528  Miskolc
 5. Hungary
  3532  Miskolc
 6. Arany J. Utca 2
  3534  Miskolc