CIB Bank Miskolc

5 Vélemény
CIB Bank Miskolc
Déryné U. 11.
3525 Miskolc
Borsod-Abaúj-Zemplén
Frissítve 2 hónappal ezelőtt

Nyitvatartási idők

szerdaSze
8:30 – 17:00
csütörtökCs
8:30 – 16:00
péntekP
8:30 – 15:00
szombatSzoZárva
vasárnapVZárva
hétfőH
8:30 – 16:00
keddK**
8:30 – 16:00
Az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulója, befolyásolhatja a nyitvatartási időt
Zárva.
Nyitásig  3 h 34 min.
3 h 34 min

Leírás

CIB Bankot 1979 végén alapította egy nemzetközi bankkonzorcium, amelynek tagjai - a Magyar Nemzeti Bank mellett - vezető európai és japán bankházak voltak. A Bank tulajdonosi köre két lépésben - átalakult, aminek révén a korábbi kisebbségi olasz tulajdonos a CIB kizárólagos részvényesévé vált. A Banca Intesa és a Sanpaolo IMI 2007 januári fúziójával létrejött Intesa Sanpaolo S.p.A.
Olaszország legnagyobb bankcsoportja, nemzetközi hálózatával az európai pénzpiac egyik meghatározó szereplője. A Bank teljes körű felhatalmazással rendelkező magyar bank, amely széles körű belföldi és nemzetközi bankári tevékenységet végez.
2003-ban lezárult a CIB Értékpapír Rt. által nyújtott befektetési és kiegészítő befektetési szolgáltatások integrációja, melynek révén a CIB Bank teljes körű banki- és befektetési szolgáltatási kínálattal univerzális pénzintézetté vált.

  1. Aktuális
  2. Internetbank

Kulcsszavak:
Bank, Pénzintézet
Termékek
bankszámlák, bankkártyák, biztosítások, hitel, lakáshitel, autólízing, személyi kölcsön, lakáskölcsön, cib mastercard gold, cib visa inspire, nyugdíjbiztosítás, cib családfő biztosítás, finanszírozás, magánszámla, hitelkártya, kamat
Szolgáltatások
cib internetbank, mobilbank, széfszolgáltatás, letétkezelés, számlavezetés
Márkanevek
cib
További szolgáltatások
atm 24 órás elérhet ség, akadálymentes a bejutás a fiókba
CIB Bank Miskolc a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

telefon felvétel

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Péntek 13óra 54 perc és senki nem hajlandó fölvenni a telefont. Előző email-re sem kaptam választ!Valaki van a bankban?

"Szégyenlistán" a CIB Bank

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A CIB Bank Zrt.-t elmarasztalta a Budapesti Békéltető Testület A CIB Bank Zrt. egyik ügyfele 2008. november 7.-én internet bankon kezdeményezte a CIB Ingatlan Alapok Alapja befektetési jegyeinek visszaváltását amit a bank nem hajtott végre és az ismert PSZÁF felfüggesztés miatt ez a fogyasztónak kárt okozott. A bank telefonos beszélgetésekben kártalanítást ígért de később ezt változó indokokkal megtagadta. Az ügy a Budapesti Békéltető Testület elé került, amely BBT/6/2009. számú határozatában kötelezte a bankot az ingatlan jegyek 2008. november 24.-i árfolyamon történő visszaváltására (megtekinthető: http://www.pannon.info). Ezen túlmenően megállapította a következőket: • Az bank az Ingatlan alapját a fogyasztókat megtévesztő módon reklámozta és vonzó befektetésként tüntette fel még 2008. november 7.-én is. • A Bank nem tagadhatja meg a fogyasztókkal készült hangfelvétel kiadását, és azt adja ki az ügyfélnek. Ezzel szemben a CIB Bank Zrt: • A megtévesztő reklámozást még 2008 végén is folytatta és a fogyasztókat megtévesztette mivel az ingatlan alapot az állampapírokhoz hasonlóan vonzó és biztonságos, de annál nagyobb hozamot ígérő befektetésként mutatta be akkor amikor azok árfolyama már folyamatosan csökkent. Kockázatát az állampapírokéhoz hasonlónak állítja be. • A Bank nem hajlandó kiadni az ügyféllel készült hangfelvételt. • A CIB Bank nem rendezte az előírt árfolyamon a jegyek visszaváltását és azokat csak 2009. áprilisában váltotta vissza az előírtnál jóval alacsonyabb árfolyamon ami a fogyasztónak jelentős kárt okozott. A fentiek alapján a CIB Bank Zrt. joggal szerepel azon cégek "szégyenlistáján" amelyek a a Budapesti Békéltető Testület (BBT) honlapján is helyet kaptak. Ezen azon cégek szerepelnek akik nem hajtják végre a BBT határozatát és a fogyasztó jogokat semmibe veszik. További információ a http://www.pannon.info oldalon!
## bank# hitel# ingatlan# betét# cib# magtakarítás# befektetési jegy
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Cib Bank

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A férjem egyszer itt szeretett volna készpénzt befizetni egy számlára, és órákba telt, mire sikerült elintéznie, sokat kellett sorban állnia, ugyanakkor volt 2 protekciós "ügyfél" is, akik őt megelőzhették, és soron kívül elintéztek nekik valamit, elég dühösen jött haza. Nem ajánlom ezt a bankot.

CIB Bank - Miskolc

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Maximálisan pozitív a véleményem erről a bankról! Már két fiókja van Miskolcon is. Megtakarítási és folyószámlát is vezetek náluk. Külön kiemelném, hogy nem kell órákat várni arra, hogy sor kerüljön rád. Nagyon gyors a "kiszolgálás". A banki szolgáltatásokat alacsony költségekkel nyújtják.
## hitel# pénz# számlavezetés
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

banki szolgáltatás

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A banki alkalmazottak nagyon kedvesek. Szegények túl vannak terhelve, kevesen vannak, igy a kiszolgálás lassan halad. Volt olyan amikor 1 órát is várnom kellett, hogy sorra jussak. Saját parkolót is kialakithattak volna. Mivel a belvárosban vannak, igy parkolójegyet is venni kell. Nem is lenne gond, ha tudnám mennyi időre vegyek. Igy vagy izgulok, hogy megbüntetnek, mert lejárt a parkolócetlim, vagy jobbik esetben túl sokat költöttem a parkolásra.
## bankkártya# pénz# ügyintézés
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) CIB Bank Miskolc részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook