Digilux Fotó Kft., Miskolc

2 Vélemények
Digilux Fotó Kft.
Széchenyi U. 86.
3530 Miskolc
Borsod-Abaúj-Zemplén
(46) 357 885
(20) 949 1010
Ellenőrzött adatok, Frissítve 5 hónappal ezelőtt

Leírás

Digilux Fotó Miskolc, Simon Gábor fotográfus oldala.
Esküvők, rendezvények fotózása, tablók, porték, modell és gyermekfotózás, portfólió készítés.


Kulcsszavak:
Fotózás, Fotós, Esküvői Fotós, Fotóstúdió, Tablófotózás, Esküvői Videós, Profi Fotós, Gyerek Fotózás, Fotóműterem, Fotó-Videó, Esküvők Fotózása, Fényképész
Digilux Fotó Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

ide soha senki

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Jött hozzánk a kedves fotós, szépen stand-up comedyben előadta h milyen elégedett velük mindenki és saját igényeknek megfelelően szépen megcsinálnának nekünk minden tablóképet. Aha... Még ilyen utolsó gány munkát nem láttam. Gyorsan dolgozott ugyan, de mindenkinek csak azt szajkózta h nagy széles vigyorral így meg úgy pózoljon, tök természetellenesek lettek a képek, szinte senki se "önmaga" a képeken. Amik "max 2 hét múlva fent lesznek neten", de 3 hetet vártunk, hogy az egész osztály képei egy mappába válogatás nélkül benyomva felkerüljön. Októberben fotózkodtunk, januárban most ott tartunk, hogy visszaküldték a végre felvett rendeléseket ellenőrizni, az egy negyedét minimum rosszul írták fel, oda is számoltak retusköltséget, ahol megvolt a megszabott értékhatár, amit "egyéni kérés" rublikába írtunk a megrendelőlapon arra meg magasról tettek... Ja, és a kedvenceim a csoportképek! :"D Bal oldalt hiányzik a fele ember mert kicsúszott a képből, jobb oldalt meg 40 centi üres rész... Nem tudom, hol vette ez a pasi a fotós végzettségét, de aki látott már komoly fényképezőt életében, az szerintem ilyet nem csinál. Mindenkit óvva intek ettől a helytől!
#digilux#miskolc#késés#minőség#vélemény#képek#tabló
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Voldemort
Vélemény - Panasz

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Lusta népség mind egytől-egyig akik itt dolgoznak. Egy 10 perces munkát (fényképek feltöltése az internetre) ők 3 hét alatt bírták megoldani... -.- Senkinek se ajánlom a szolgáltatásaikat, főleg középiskolás diákoknak (tablófotózás alkalmára). Sok hibával dolgozik!

Írjon véleményt a(z) Digilux Fotó Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

 1. Széchenyi U. 70.
  3530  Miskolc
 2. Szentpáli Út 1.
  3525  Miskolc
 3. Arany János Utca 11
  3530  Miskolc
 4. Klapka György utca 54.
  3524  Miskolc
 5. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete