Hitel 2.0 Az Újgenerációs Hiteliroda, Miskolc

5 Vélemény
Hitel 2.0 Az Újgenerációs Hiteliroda
Szentpéteri Kap 62
3526 Miskolc
Borsod-Abaúj-Zemplén
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Amit egy banki ügyintéző, és a legtöbb hitelközvetítő elhallgat Ön elől...
Van valami a hitelek körül?

?amiről szinte egyetlen bank, vagy hiteltanácsadó sem beszél!

Lehet, hogy Ön is most készül belelépni a -hitelcsapdába-?

Még pár perc, és megtudja?

...ugyanis a Hitelcsapda e-book-ban lerántjuk a leplet egy olyan lényegbevágóan fontos kérdésről a hitelekkel kapcsolatban, amelyről szinte mindenki mélyen hallgat, és ami talán a legfontosabb kérdés, ha hitelre van szüksége.

Ha Ön is szeretné megismerni mindazt, amit feltétlenül tudnia kell a hitelekről, akkor töltse ki weboldalunkon az igénylő lapot...


Cégleírás
Végre, egy korrekt hiteliroda, ahol nem a zsíros jutalék a cél, hanem az ügyfél problémájának a megoldása.
Kulcsszavak:
Bank, Hitel, Hitelügyintézés, Kölcsön, Lakáshitel, Autóhitel, Személyi kölcsön, Jelzáloghitel, Hitelkiváltás, Személyi hitel, Hiteltanácsadás, Vállalkozói hitel, Hiteliroda, Gyorshitel, Hiteltanácsadó, Ingatlan hitelek, Hitelközvetítő, Adósságrendezés, Pénzügyi tanácsadás, Jelzálog, Céges hitel, Ingyenhitel, Szabad felhasználású hitelek, Autófedezetes hitel, Finaszírozás, Gyors személyi kölcsön, Felújítási hitel, Hitelek gyorsan, Hitelkiváltás kedvezőbbre, Jó hitel, KKV hitelek, Új széchenyi hitelek, Újgenerációs
Szolgáltatási helyek
Borsod Abaúj Zemplén megye
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
 • MasterCard
  MasterCard
 • Banki átutalás
  Banki átutalás
Hitel 2.0 Az Újgenerációs Hiteliroda a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Lakáshitelem ügyintézése nagyon pozitív volt számomra."

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Lakáshitelem ügyintézése nagyon pozitív volt számomra. Gyorsan, a vártaknak megfelelően sikerült hozzájutnom. Bármilyen kérdéssel kapcsolatban bizalommal fordultam a cég felé.

"Ezért merem bárkinek nyugodt szívvel ajánlani ezt a ?Profi Csapatot!?

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Csak lényeges, alapos dolgot írok ide. Legnagyobb ütőkártyák, amik Rita és kollégái kezében vannak: Segítőkészség Megbízhatóság Önzetlen segítség!!! Ezért merem bárkinek nyugodt szívvel ajánlani ezt a - Profi Csapatot! -

"...20e Ft sikerdíjat ígértek, ha kedvezőbb hitelt találok, mint amit Önök kínálnak. Ezt meg kell néznem!"

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A figyelmemet egy újsághirdetés keltette fel, amelyben 20e Ft sikerdíjat ígértek, ha kedvezőbb hitelt találok, mint amit Önök kínálnak. Ezt meg kell néznem! Már nem emlékszem minden részletre, de az előző hitelirodákkal ellentétben, itt nem volt olyan érzésem, hogy jobb lenne minél hamarabb kint lenni. Elmondtam elképzeléseimet, Önök megkeresték a legkedvezőbb hitelt, és végigkísértek a pénzhez jutás rögös útján. Ha kérdésem, problémám volt, hívtam Önöket és segítettek, így nem éreztem egyedül magam, ebben a számomra idegen világban, a pénz világában.

"...szívvel-lélekkel dolgoztatok az én enyhén szólva is problémás ügyemmel."

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nagyon szimpatikus volt számomra, hogy szívvel-lélekkel dolgoztatok az én enyhén szólva is problémás ügyemmel. Mindig volt egy-két bíztató, reménykeltő szavatok hozzám, amikor már ott tartottam, feladom. Úgy éreztem, megtesztek mindent annak érdekében, hogy végre megkapjam a hitelt. Még egyszer köszönöm!"

"...csekély esélye volt annak, hogy lakásvásárlásomhoz hitelt kapjak, de a ti pozitív hozzáállásotoknak, maximális segítőkészségeteknek, emberségeteknek hála, mégis sikerült."

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nekem főleg a rugalmas és körültekintő ügyintézés tetszett. Több szempontból is csekély esélye volt annak, hogy lakásvásárlásomhoz hitelt kapjak, de a ti pozitív hozzáállásotoknak, maximális segítőkészségeteknek, emberségeteknek hála, mégis sikerült. Három gyermekkel, egy válás közben, kevéske pénzzel rendelkezve nagy bajban voltam, de ti minden követ megmozgattatok, hogy lakáshoz, hitelhez jussak.

Írjon véleményt a(z) Hitel 2.0 Az Újgenerációs Hiteliroda részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Kapcsolattartó személyek

Rita Pálinkás
Marketing

Üzenet küldése

0620-773-7418

Vásároljon Prémium Tagságot

Termékek és szolgáltatások

Hiteles tanácsadás mindenkinek! Amennyiben családjában felmerül a hitelfelvételének a lehetősége, kérem a döntés előtt keressen fel minket. A legőszintébb és legoptimálisabb választ fogja megkapni tőlünk!

Hasonló cégek a közelben

 1. Szentpéteri Kapu 66
  3526  Miskolc
 2. KASSAI ÚT 94
  3506  Miskolc
 3. Szeles Utca 71
  3526  Miskolc
 4. Búza Tér 1
  3526  Miskolc
 5. Szentpáli Utca 2-6
  3525  Miskolc
 6. Déryné U. 11.
  3525  Miskolc
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete