Kútfúrás Miskolc Garai István

12 Vélemény
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Adószám
76620249-1-25
TEÁOR kód
4221 - Folyadék szállítására szolgáló közmű építése

Leírás

Kútfúrást vállalunk Borsod, Heves, Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár megyékben. Vízöblítéses fúrást alkalmazunk zagyleválasztóval, zagyszeparátorral, mely során a fúráshoz alkalmazott vizet, majdnem teljes egészében, a fúráshoz, visszanyerjük. Nem ásunk gödröket, árkokat a munkaterületen, a féltve őrzött, gondozott, ápolt kertet nem túrjuk fel.
A fúróberendezés kézi erővel könnyen telepíthető, mozgatható. Az általunk készített, kompromisszumok nélküli, kutakra 8 év garanciát biztosítunk.
Nem vállalunk garanciát olyan kútra, melyben membrános, rezgő, vibráló stb. búvárszivattyút használnak Általában öntözésre, medence töltésre, mosásra, autómosásra, fürdésre, zuhanyozásra, WC öblítésre, építkezéshez, de bevizsgálás és megfelelő víztisztítás után ivóvízként is használható


Cégleírás
Kútfúrás, vízkút létesítése Borsod megyében. Elsősorban Borsod, Heves, Nógrád, Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár megyékben, de bárhol az országban vállalunk kútfúrást, létesítünk vízkutat. Új fúrású kutakat készítünk, 50-63-110-125-160 mm átmérőjű béléscsővel, szűrővel és szűrőkaviccsal, talplezárással (talpdugóval). A vízkutak fúrása, létesítése komoly felkészültséget, szaktudást és tapasztalatot igényel.
A nem megfelelő módon készült kutak rövid idő alatt használhatatlanná válnak. Megbízhatóan üzemelő, tartós, stabil vízhozamú kutat szeretne? Bízza ránk, mi megvalósítjuk Önnek. Az általunk készített, kompromisszumok nélküli, kutakra 8 év garanciát biztosítunk.
A kútnak stabilan, folyamatos üzemben, időjárástól és évszakoktól függetlenül, homokmentesen kell biztosítani a beállított hozamot.
Kulcsszavak:
Kútfúrás, Kút, Kútfúró, Kerti kút, Vízkút, Fúrt kút, Fúrás, Kútfúrás házilag, Vízkútfúró
Szolgáltatási helyek
Miskolc, Borsod megye, Nógrád megye, Heves megye, Pest megye
Irodánkban beszélt nyelvek
Magyar,
Kútfúrás Miskolc Garai István a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nagyon örülök hogy ezt a céget választottam. Garai István egy megbízható, okos ember. Eljött a dolgozóival, kijelöltek egy helyet majd egy héttel később visszajöttek és megfúrták a kutat. (Persze megegyeztünk hogy mikor érek rá, mennyibe fog kerülni.) Pár nap múlva szépen jött a víz, ahogy kellett. Le a kalappal, megbízható ember, csak ajánlani tudom. Szerencsére még egy ilyen jó emberrel névrokonok is vagyunk.

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Sajnos én is így jártam a felméréssel(hókusz-pokusz kis előadás jó pénzért)!Utána eltűnt,mint a kámfor,pedig megbeszéltük a fúrás időpontját is...,de jobb is,hogy nem jött,mert úgy jártam volna én is,mint az előttem hozzászóló!

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Újabb névtelen hazudozó. A munkákra írásban adok ajánlatot és írásban szerződök, nem "megbeszélem a fúrást". A geofizikai vízkutatás nem hókusz-pókusz, hanem műszeres vizsgálat, aminek eredményét írásban küldöm. Esetenként csúszok a határidővel - ez tény. Amennyiben veled találkoztam volna, úgy konkrét dolgokat írtál volna, tökfej.

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nem mostanában történt, de gondolom megosztom: Eljöttek, kijelölték a kút helyét! (Más kútfúró szerint tök felesleges pénzkidobás volt, mindezt majdnem 30 ezerért!) Furkáltak nálam vagy 3-4 hétig kb. 300ezerért, mert nekik költségeik vannak, amit így is, úgy is fizetnem kell! (Az, hogy én szórom a negyed milliókat ki az ablakon, az ugye nem volt probléma!) Minden nap elmondták, hogy "Na innentől már jó lesz, haladni fogunk!" Egyik este közölték, hogy ez most nem megy, majd visszajönnek később más felszereléssel. Később a telefont se vették fel, ha a saját számról hívtam, email-re se volt reakció! Ha esetleg elértem akkor meg mindig volt valami kifogás! Még annyi, hogy a weboldalukon látható fúróberendezés helyett valami teljesen másik gépet használtak, ami a későbbi kútfúróm szerint hozzám gyenge volt, mint a harmat!

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Kedves Asszonyom! Sajnos Ön nyilvánosan hazudik. Ön egy vulkanikus területre kért kutat - kora tavasszal -, ahol már egy kútfúró fúrt Önnek. A korábbi kútfúró, akit előttem felkért, egy bizonyos mélységig jutott el, ahol nem tudta megállítani a hirtelen és nagymértékű öblítővíz fogyást. Azonban munkadíjat kért Öntől. Én másik helyen kezdtem a fúrást megállítottam a több rétegben előforduló vízfogyást, majd tovább mélyítettem a kis átmérőjű furatot. Minden nap megbeszéltem Önnel a költségeket, majd egy költségszinten leállíttatta a munkát. 10 napot dolgoztam (nem 3-4 hetet) a területen és Ön a 10 napra semmiféle munkadíjat nem fizetett, csak a költségeket. Azt sem kértem el, de Ön kifizette. Útiköltséget sem számoltam költségként. Naponta 120 km-t autóztam. Volt olyan szakasz, hogy két méteren két fúrófej kopott el. Mindkét - Ön által leírt - összeg jóval meghaladja a valóságot. Mondtam Önnek, hogy mérje a vízszintet, vízoszlopot a furatban és amennyiben egy tartós vízoszlop beáll, úgy, ha gondolja, hívjon vissza ősszel, és tovább folytatom a munkát. Ön két hét múlva már meggondolta magát és hívott vissza, Azonban szeptember-október hónapokról volt szó és nem két hétre a levonulás után. Minden telefonját fogadtam és minden esetben beszéltünk. Én felajánlottam az önjáró fúrógépet is, de tájékoztattam annak a napi költségeiről is. Attól Ön elzárkózott, de teljesen mindegy mivel fúrok, ha vulkanikus kőzetben a fúrófej nagy mértékben kopik és a rétegváltásoknál az öblítővíz "eltűnik". Én teljesen tisztességesen és emberségesen jártam el, azonban Ön ezzel az írásával nagyon elferdítette a valóságot, hazudott.

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A megbeszéltek szerint végezték munkájukat, precízen. Tökéletes kutam lett. Köszönöm! Ferenc

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Az első kutamat teljesen más cég fúrta. Több homok jött abból, mint víz. Egy nyarat sem tudtam használni. Ekkor kerestem fel Garai Istvánt. Megnézte a telkemet, mértek valamit, majd küldött emailt egy árajánlattal, amiben a kút pontos helyét is megjelölték. A megállapodott időben itt voltak, pontosan annyit fúrtak amennyit leírt és a végösszeg is annyi volt. Számlát is adott. Adott a kúthoz egy 12 oldalas leírást, amit háromszor is elolvastam, mire minden innen-onnan származó információim a helyére kerültek. Egy domboldalban lakom és 30 liter/perc folyamatos szivattyúzással tudok öntözni. A fúrás előtt azt mondta Garai Úr, hogy 10-15 liter/perc hozam várható. Ezt sem nagyon hittem, de ettől több lett. Öntözőrendszert is üzemeltetek a kútról. A víz kristálytiszta és bevizsgáltattam, ivóvíz minőségű. Tisztességes, jó munkát végeztek. Nagyon elégedett vagyok.

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Kútfúrás Miskolc Garai István részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot