Máv Tiszavas Miskolci Járműjavító Kft.

2 Vélemény
Máv Tiszavas Miskolci Járműjavító Kft.
Kandó Kálmán Tér 1.
3526 Miskolc
Borsod-Abaúj-Zemplén
(46) 509 764
(46) 340 233
(46) 347 647
(46) 509 766
Frissítve egy hónappal ezelőtt

Leírás

Cégünk a magyarországi piac egyik legjelentősebb szereplője a vasúti teherkocsi javítás, korszerűsítés, tervezés, és gyártás területén.


Cégleírás
Társaságunk rendelkezik mindazokkal a minőségbiztosítási tanúsításokkal, melyek a hazai és nemzetközi piacokon való részvétel feltételei. Piaci pozíciónk megőrzése, illetve erősítése érdekében folyamatos technológiai és termékfejlesztési tevékenységet végzünk a piaci igényeknek és a nemzetközi előírásoknak megfelelően. Szolgáltatási palettánk kialakításakor figyelembe vesszük a piaci tendenciákat, a vasúti szállításigényes iparágak fejlődését és a kor technológiai követelményeit. A vasúti teherkocsik javítása és korszerűsítése mellett felkészültünk arra, hogy saját tervek alapján gyártott új vagonokkal jelenjünk meg a hazai és nemzetközi piacokon. Kapacitásainkat kihasználva nemcsak a vasúti tartálykocsik javításával, de vasúti fődarabok előállításával és javításával is állunk partnereink és potenciális megrendelőink rendelkezésére.
Kulcsszavak:
Autójavítás, Autószerelo, Fémmegmunkálás, Fémipar, ACÉLSZERKEZET, Járműipar, Máv, Gépjármujaví, Vasúti jármu, Jármujavító, Keystone, Elasztomer, Gags, Hbbillnss, SGNS, Tecspak
Máv Tiszavas Miskolci Járműjavító Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Tiszavas

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nagyon régóta foglalkoznak vasúti járművek gyártásával és felújításával.Szerintem nagyon jó minőségű járműveket gyártanak.Külföldre is gyártanak,igaz már nem annyit mint régen de megállja a helyét a piacon.

Tiszavas

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Valamikor nagyon jol müködö cég volt,nagyon sok alkalmazottal.Sajnos mára nagy létszámleépités után bérmunkában foglalkoznak a vasuti jármüvek felujitásával.Még külföldi vagonakat is javitanak, Felujitanak.
## jármüjavitás# vasuti kocsik# fémmegmunkálás
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Máv Tiszavas Miskolci Járműjavító Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Tüzér u. 12
  3527  Miskolc
 2. Baross Gábor Út 13/15
  3527  Miskolc
 3. JÓZSEF ATTILA U. 45
  3527  Miskolc
 4. Hadirokkantak U. 52.
  3530  Miskolc
 5. Soltész Nagy Kálmán Út 37
  3529  Miskolc
 6. Fonoda Utca 2
  3527  Miskolc
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete