Media Markt, Miskolc

25 Vélemény
Media Markt
Király U. 1/A
3533 Miskolc
Borsod-Abaúj-Zemplén

Gazdasági információk

Cégnév
MEDIA MARKT MISKOLC Kft.
Cégjegyzékszám
12932061-2-05
Adószám
05-09-009962
TEÁOR kód
4754 - Villamos háztartási készülék kiskereskedelme

Leírás

Kulcsszavak:
Adapter, Elektronikai Áruház
Szolgáltatások
konzol, notebook, tablet, nyomtató, ebook olvasó, kölső merevlemez, headset, pc hangfal, adapterek, televízió, házimozi erősítő
Márkanevek
samsung, orion, logitech, sony, ioneer, yamaha, hyundai
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
 • Maestro
  Maestro
 • MasterCard
  MasterCard
 • Visa
  Visa
Media Markt a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

csak végszükségben

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Egyáltalán nem kedvelem ezt a helyet. Van egy két eladó akitöl még SOHASEM kaptam kielégítő választ egyetlen kérdésemre sem. Sok termék túlárazott, vagy csak lusták számolni azzal, hogy ami 3 éve 12.990 volt lehet hogy már nem túl aktuális... Ha pont arra járok max akkor megyek be mert amugy nagy választék van, de érdemes előtte tájékozódni, ha kell valami, mert ők nem fognak tudni segíteni.

4323265
media markt miskolc

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

szerintem egy remek bolt vettem itt november elején egy M.N.C. auto magnot haza vittem beszereltük haverommal nagy örörm szol minden remek be indítom a kocsit ki kapcsol a magno vissza viszem garanciával 6 hét alatt sikerült vissza kapnom a magnót a gond csak az hogy még mindig kikapcsol menetközben ....

Böberzsó
Kedvencem

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Amikor a Malompark-ba megyek vásárolni , minden alkalommal betérek az Önök üzletébe is. Hatalmas választék áll rendelkezésre és kedves, felkészült,segítőkész szakemberek állnak rendelkezésre az árú kiválasztásnál. Legutóbb egy multifunkciós nyomtatót vásároltam , és mivel igencsak tájékozatlan voltam nyomtatók terén , türelmesen és számomra is érthetően elmagyarázták a nyomtató előnyeit , működését, szervizelését , kellékeit. Az éppen nem kapható DVD filmekről információt adnak , hogy az interneten hol érdemes megrendelni a legolcsóbban. Ha 5-nél több csillag lenne a maximumot adnám. Boldog Új Évet kívánok a cég minden dolgozójának és a jövőben is maradjanak meg ilyennek !

Mózes Andrea
egy jó hely :D

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Mindig nagy a választék, akciók is gyakran vannak, habár elég drága bolt, de legalább jó minőségű árukat kapunk a pénzünkért cserébe. Vettem már itt hajvasalót, nyomtatót, fényképezőgépet.mindegyikkel meg vagyok elégedve.

Kovács Tibor
Media Markt

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Vásároltam magamnak egy lcd-televíziót.Amikor otthon kibontottam kissé meglepődtem.Egy originál csomagolásban lévő tévénél, be vannak programozva a csatornák(egy Szlovákiából érkezőben?), kezdjük pont az HBO-val;a távirányítóban bele volt téve az elem.Nem véletlenül mellé szokták adni? Poros volt a tv aljzata,több por van rajta, mint a frissen letakarított tv állványon!(egy originál csomagolt dobozban).A hátulján ott vannak a felfüggesztésnek nyomai!És még drágán is szállították ki a lakásomra.Az én szlogenem meg a következő:MERT HÜLYE AZÉRT ÉN SEM VAGYOK!.
## hardver# háztartási gép# ruház# fotócikk
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Media Markt részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Facebook
Twitter

Nearby Media Markt branches

 1. László Utca 12
  4400  Nyíregyháza
 2. Csapó Utca 30
  4024  Debrecen
 3. Media Markt
  113.91 km
  Felső Szandai Rét 1
  5000  Szolnok
 4. Media Markt
  137.81 km
  Szentmihályi Út 131
  1152  Budapest
 5. Örs Vezér Tere 25
  1106  Budapest