Miskolci Rendészeti Szakközépiskola

3 Vélemények
Miskolci Rendészeti Szakközépiskola
Szentpéteri Kapu 78.
3526 Miskolc
Borsod-Abaúj-Zemplén
(46) 506 264
(46) 323 916
(46) 412 060

Leírás

Iskolaként kötelességünk és érdekünk is a tanulás segítését és a tanulókkal való kapcsolattartás minden eszközét megragadni. Oldalainkon sok, a tanulmányokat segítő és szervezési jellegű információ található. Regisztrált felhasználóink honlapunkon keresztül érhetik el az iskola elektronikus tudásbázisát.

 1. About
 2. Contact
 3. Dokumentumok
 4. Események
 5. Fórum
 6. Közérdekű Adatok
 7. News
 8. Pályázatok
 9. Szervezeti Felépítés
 10. Tájékoztató

Kulcsszavak:
Szakképzés, Képzés, Oktatás, Szakközépiskola, Rendőrség, Rendőr, Határorség, Továbbképzés, Rendorképzés, Rendészeti képzés, Rendészeti Szakközépiskola, Rendoroktatás, Rendészeti Szakképzés, Határoroktatás, Határor, Rendészeti Oktatás, Rendészeti Iskola, Rendészeti Középiskola
Miskolci Rendészeti Szakközépiskola a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Suli?

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Véleményem szerint egy iskola nem "rossz vagy jó". Nagyban függ a fiatal felnőttek személyiségétől, temperamentumától, hogy hogyan tud alkalmazkodni a környezetben, hogy tudja hasznosítani az intézmény által nyújtott lehetőségeket, stb. Az a gyermek aki nem érzi jól magát a választott iskolába, váltson és ha ott sem érzi jól magát, nézzen magába... valóban az iskola nem jó? Erre az intézményre szükség van, és örülök, hogy pont Miskolcon folytatja képzését. Végül, semmi se lehet mindenkinek jó, de a rossz dolgokhoz is lehet pozitívan állni! Üdv!

kifejezés

több, mint 6 hónappal ezelőtt

szerintem ez az iskola ez a rendvédelmi szakközép iskola ami Miskolcon található meg,az szerintem egy kitünő iskola az életkezdéshez.Lehet hogy ti szülök túlságosan féltitek a gyerekeiteket,pedig lehet hogy elnyomjátok azoktól a dolgoktól ami benne van valójában csak ugye önök szülők nem engedik hogy ki jö-jön az igazi énük,egy frankó iskola,és én is ide fogok készülni.szóval tömören ennyi.

Iskola

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Örülök hogy az én gyerekeim nem választották ezt az iskolát!!!!!!!!!!!Ez az iskola egy szégyen!

Írjon véleményt a(z) Miskolci Rendészeti Szakközépiskola részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

 1. Bartók Tér 1.
  3530  Miskolc
 2. TANÁCS ÚT 9.
  3571  Alsózsolca
 3. Kálvin Tér 2.
  3770  Sajószentpéter
 4. Egressy U. 1/C
  3700  Kazincbarcika
 5. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete