Pr-Telecom Rt., Miskolc

15 Vélemény
Pr-Telecom Rt.
GÓZON LAJOS U. 11.
3533 Miskolc
Borsod-Abaúj-Zemplén
Általános információk: ugyfelszolgalat@prtelecom.hu
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Cégjegyzékszám
13-10-041393
Adószám
11951216-2-44
TEÁOR kód
6110 - Vezetékes távközlés

Leírás

Amint arra a PR-TELECOM szlogenje is utal - cégünk legfőbb törekvése, hogy kábeltelevízió-, internet-, és telefonszolgáltatásával "közelebb hozza a világot", kellemesebbé és tartalmasabbá tegye előfizetői számára a munkát és a kikapcsolódást. (Naponta használunk ugyanis telefont, nézünk kábeltévét, vagy szörfözünk a világhálón. Ma már nagyon sok helyen jelen van mindhárom szolgáltatás, melyet sok esetben különböző szolgáltatóknál fizetünk elő nem tudva azt, hogy a "hármat-egytől" is megkaphatjuk. Megrendelhetünk mindent egy helyen, időt és pénzt spórolva ezzel saját magunknak.)

 1. About
 2. Contact
 3. Fórum

Cégleírás
Az 1999. decemberében alapított, kizárólag magyar tulajdonban lévő PR-TELECOM Zrt., a hazai kábeles piac hatodik legnagyobb szolgáltatója jelenleg Magyarország hat földrajzilag elkülönült térségében, az ország tizenegy megyéjében rendelkezik kábeltelevíziós, távközlési hálózattal, melyek csaknem mindegyikén internet és telefonszolgáltatást is nyújt.
Kulcsszavak:
Telefonszolgáltató, Kábel TV, Internet szolgáltatás, Telefon szolgáltatások, Távközléstechnika, Televíziótársaság
Pr-Telecom Rt. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

több, mint 6 hónappal ezelőtt

1999. óta vagyunk a cégnél. Azóta 3-szor voltak kint a szerelők. Az internet tökéletes, 60/5 Mbit/s mindig megvan, soha nem szakad meg, kiváló minőségű TV adás, akár SD-ben, akár HD-ben, nem kell a lapos TV-hez külön box sem. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Rábli Tamás És Márti

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Szigethalmi lakos vagyok. Folyamatosan kiesés van. Húsvét vasárnap 16 óráig nem volt internet...... két nap telt el azóta... ma 05 órától nem működik a kábel TV..........NEM LEHET ELÉRNI A SZOLGÁLTATÓT ........ véleményem? Az van. Értékelés a mínusz tartományban van, de ezt nem fogadja el a gép, legalább egy csillagot elvár. Szép!

Trungelné Román Irma
Számla küldés és könyvelés

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Izsáki lakos vagyok. Három napja nem lehet a céget elérni telefonon.Mindig pontosan utalom, vagy küldöm a havi számlát, amit a cég rosszul könyvelt!!Az augusztusit, szeptemberre könyvelte, így szeptemberre nullás számlát küldött.Reklamáltam helyben és kiderítették, hogy tévesen könyveltek.Azonnal utaltam az augusztusit, de az októberi számla késedelmi kamattal érkezett.Nem az én hibám, és még ezért is felszámolják(Ők HIBÁZTAK)a kamatot. Jó volna, ha rendesen, odafigyelve dolgoznának.Tudom, hogy az téved, aki dolgozik, de rendesen és pontosan, odafigyelve is lehet. Sajnos hiába adnak meg telefonszámot, képtelenség elérni Őket. Már a nyugdíjam fele rámegy a telefonszámlára. Egy izsáki lakos

EGY ISMERŐS AZ ISMERETLENBŐL
CATV-NET-TELEFON

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A Szolgáltató? Ki ismeri? Szerintem senki oly annyira,mint akik az 1990-es években ott voltak Zemplén egyik, számomra legcsodálatosabb városában Sárospatakon, a hálózat kiépítésénél (F.I, M.K., B.I., Cs.G., S.A. és a többiek). Minden Szolgáltatónál vannak problémák és csak szidni tudja az előfizető-fogyasztója, hogy ez a problém, amaz a probléma. De mindenki legyen azzal tisztában, hogy ha megveszi a PC-t, laptopot az üzletben az is meg tud hibásodni (időjárásból adódóan villámcsapás- ennek kicsi ugyan a valószínűsége), akkor meg a gyártót és a boltost szidjuk. Mindannyian tudjuk, hogy mi előfizetők vagyunk értük. Nekik kötelességük a korrekt kiszolgálás (ami olykor elmarad). Tudja azt is a felsővezetés, hogy sokan távoznak el tőlük, de meg kell keresniük az okát, amin nem igazán törekszenek. Egyetlen egy kedves ügyfélszolgálatos ismertem, aki teljes szívét adta a munkájának, teljeskörűen tájékoztatott ha problémám volt. Sajnos Ő nincs már közöttük: ne a legrosszabbra gondoljon senki! Ismertem is azt az ügyintézőt; jobban meg kellett volna becsülnie és meghallgatni a "vezérnek". Igen, nekem is vannak érveim ellenük és mellettük. Igazán szeretnék személyesen is elbeszélgetni egy fórum keretében a cég első emberével. Üdvözlöm Őt a messzi távolból!

int.explorer

több, mint 6 hónappal ezelőtt

nagyon mérges vagyok mert nálam nagyon sürün leáll az intrnet explórer nem tdom miért bár már jeleztem, de sajnos nem változik semmi.köszi.Zsu.
Megjegyzés

több, mint 6 hónappal ezelőtt

nagyon mérges vagyok én is 1 óra alatt 6 szor áll le az explorer, este 20 óra után pedig lelassul minden, mérgembe ki kapcsolom a gépet, mert használhatatlan, de ezért fizetünk? és ennyit, lehet, hogy hamarosan váltani fogok, mert ez egyre jobban nem tetszik.Lázókné

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Pr-Telecom Rt. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Gózon Lajos U. 11.
  3533  Miskolc
 2. Vasgyári Utca 29
  3531  Miskolc
 3. Vasgyári U. 25
  3531  Miskolc
 4. Tizeshonvéd U. 21/B
  3525  Miskolc
 5. Árpád U. 8.
  3534  Miskolc
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete