PRO-PEL Kft., Miskolc

PRO-PEL Kft.
József Attila U. 82
3527 Miskolc
Borsod-Abaúj-Zemplén
Írj véleménytHibás adat jelentéseOldal módosítása
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Cégjegyzékszám
05-09-003097
Adószám
071871-2-05
TEÁOR kód
4511 - Személygépjármű-, könnyűgépjármű-kereskedelem

Leírás

Cégünk autókereskedelemmel foglalkozik. Mindannyiunk közös felelőssége a környezet védelme, ennek mindenki számára elsődleges fontosságúnak kell lennie. Ezért a környezetvédelem az egyik sarokköve az Opel vállalati filozófiájának.


Cégleírás
Felelősségteljes technológia A háromutas katalizátor alapfelszerelés minden benzinüzemű modellen. Különleges oxidációs katalizátorok a dízelüzemű modelleken A benzin- és dízelmotorok megfelelnek a károsanyag-kibocsátási szabványoknak, vagy el sem érik a maximális határértékeket. Az ECOTEC motorok elektronikus vezérlése biztosítja az optimális üzemanyag hatékonyságot. Tisztább gyártás A vízbázisú festési technológia az alapszínek esetében 5%-kal, a metálszíneknél 12,5%-kal csökkenti a szennyező anyagokat A kadmium az összes gyártási folyamatban csak nyomokban fedezhető fel. Azbesztmentes fékek, tengelykapcsoló betétek, motoralkatrészek és kipufogórendszerek CFC-mentes légkondicionáló és járműgyártás.
Kulcsszavak:
Autójavítás, Autószerviz, Autókereskedés, Autókereskedelem, Márkakereskedés, Autószalon, Márkaszerviz, Gépjármu, Márkaképviselet, Autótartozék, Autóértékesítés, Gépjárműjavítás, Gépjármű szerviz, Opel euroszerviz, Autó, Autószerelés, Autóipar, Autófényezés, Gépjárműalkatrész, Autóipari üzletág, Autómentés, Autómosás, Autótermékek, Autófelni, Autóalkatrész, Autógumi, Alkatrész, Autófelszerelés, Alkatrész kereskedelem, Autóápolási cikkek, Opel gépjármuvek márkakereskedelme
PRO-PEL Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: PRO-PEL Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. József Attila Út 82
  3527  Miskolc
 2. József A. U. 75
  3527  Miskolc
 3. Sajó Út. 1
  3527  Miskolc
 4. JÓZSEF ATTILA U.88.
  3527  Miskolc
 5. József A. U. 88.
  3527  Miskolc
 6. József Attila U.62/A
  3527  Miskolc
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete