Takarék Kereskedelmi Bank Miskolci Fiók

1 Vélemény
Takarék Kereskedelmi Bank Miskolci Fiók
Ady Endre U. 16
3527 Miskolc
Borsod-Abaúj-Zemplén
(1) 334 4344
(1) 273 0401

Leírás

Teljes körű banki szolgáltatások. 2011. április 1-jétől jogutódként az FHB Bank Zrt. nyújtja a banki szolgáltatásokat az Allianz Bank Zrt. ügyfeleinek.


Cégleírás
Allianz gépjármű-, otthon-, élet- és vállalati biztosítások, nyugdíj- és egészségpénztári termékek értékesítése, szerződésgondozása, kárbejelentés. A hitelezési tevékenység bővítése és a kereskedelmi banki tevékenység Bankcsoporton belüli beindítása céljából megalakult az FHB Kereskedelmi Bank Zrt.. Létrejött az FHB Életjáradék Zrt., amely az időskorúak részére értékesíti a Jelzálogbank és a Kereskedelmi bank termékeit (jelzálogjáradék).
Az FHB Ingatlan Zrt., az ingatlanokkal kapcsolatos értékelési, kezelési, közvetítői, tanácsadói és szakértői funkciók bankcsoporton belüli és kívüli megrendeléseinek kiszolgálására szakosodott, legismertebb termékcsaládjuk az FHB Index. A korábban alapított FHB Szolgáltató Zrt.
tevékenységi köre módosult, feladata az FHB Bankcsoport számára infrastrukturális, számviteli, munkaügyi, adatszolgáltatási és informatikai szolgáltatások nyújtása. Az átalakulás részeként megváltozott a Bankcsoportot irányító és tulajdonló FHB Földhitel- és Jelzálogbank neve, a társaság 2006-tól FHB Jelzálogbank Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (rövidebben: FHB Jelzálogbank Nyrt., FHB Nyrt.) néven folytatja tevékenységét.
Kulcsszavak:
Bank, Számlavezetés, Pénzintézet, Kölcsön
Termékek
hitelkártya, bankszámla, bankkártya, értékpapír, kötvény, hitel, életjáradék, állampapírok, részvények, biztosítás, lízing
Szolgáltatások
biztosítások, hitelek
További szolgáltatások
CSOK Pont, MFB Pont
Takarék Kereskedelmi Bank Miskolci Fiók a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

vélemény

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Tíz évvel ezelőtt kaptam 1 m lakásvásárlási hitelt a banktól amit rendesen fizettem , és az én kölcsönöm nemhogy emelkedett volna az évek folyamán például a válság miatt hanem mindíg csökkent.Két barátomnak is ajánlottam a bankot lakásvásárláskor és mindhárman elégedettek vagyunk a bankal.Most fogok ujabb 1m jelzálog hitelt kérni tőle mert az első már lejár lassan de eszemben sincs más pénzintézethez fordulni . Kenéz Lajos

Írjon véleményt a(z) Takarék Kereskedelmi Bank Miskolci Fiók részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Közelben található Takarék Kereskedelmi Bank Bankok

 1. Dr. Sándor Imre U. 4
  3300  Eger
 2. Dózsa György Út 11
  4400  Nyíregyháza
 3. Erzsébet Tér. 7
  3100  Salgótarján
 4. Péter Kis Szaléz Út 9-11.
  3201  Gyöngyös
 5. Kálvin Tér 3/A
  4026  Debrecen