Tolna Megyei Humán Kft., Miskolc

23 Vélemény
frissítve több mint 2 évvel ezelőtt

Gazdasági információk

Cégjegyzékszám
01-09-367791
Adószám
10656011-2-43
TEÁOR kód
6820 - Saját tulajdonú, bérelt ingatlan bérbeadása, üzemeltetése

Leírás

A T. Humán Kft.-t 1991. decemberben alapították azzal a céllal, hogy munkalehetőséget biztosítson megváltozott munkaképességű emberek számára szervezett keretek között.


Cégleírás
A T. Humán Kft.-t a Pénzügyminisztérium a módosított 8/1983./VI.29. EüM-PM közös rendelet alapján célszervezetté nyilvánította. A foglalkoztatott létszám a megalakuláskori néhány főről 1998.-ra 400 főre emelkedett, akiknek nagy része a társaság.
miskolci telephelyén lévő üzemben dolgozik. A miskolci telephely 1994-ben került megvásárlásra, ahol a központi épületben kialakított üzemek (nyomdaüzem, műanyag játék összeszerelő üzem) mellett mintegy 4000 m2-s raktár-kapacitás biztosítja a különböző készültségi fokú anyagok és termékek szakszerű és átlátható tárolását. Az üzemi foglalkoztatás mellett jelentős szerepe van a bedolgozói hálózatnak, amely révén sok olyan embernek tud a társaság otthon végezhető munkát biztosítani, akik mozgási és közlekedési lehetősége korlátozott valamely ok miatt, így az üzemi munkát nem tudnák vállalni.
A társaság megalapítása után a főbb tevékenységi terület a kereskedelem (belkereskedelem illetve külföldi termékek importja) volt.
Kulcsszavak:
Munka megváltozott munkaképességű emberek számára
Tolna Megyei Humán Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

, több mint 2 évvel ezelőtt

Magyarország legrosszabb munkahelye, teljesen felháborító ami a gyárban folyik , saját tapasztalatom nincs,viszont egy kedves ismerősöm dolgozik ott, és elmondása szerint ami már itt megy túlzás. percre pontosan vezetni kell h ki hova megy mit csinál szünetében vagy azon kívül beleértve a WC-használatát is. nem beszélve egyes vezetők főnökök lekezelő viselkedését.

Kurcsics Mária
Plusz szabi

, több mint 2 évvel ezelőtt

A munkavállalónak, ha a rehabilitációs szakértői szerv legalább 50% mértékű egészségkárosodását megállapította, évenként 5 munkanap pótszabadság jár.

Meló !

, több mint 2 évvel ezelőtt

Látom vegyesek az érzelmek ! De a negatív megy rendesen ... Én nem sokat dolgoztam itt... De nem is bánom ! Főleg most már nem....! Ott van a Bosch...! Oda gyerekjáték eljutni. Az "emberekért" melóba meg mire beérsz dolgozni még rokkantabb leszel,mint a hogy bekerültél -.-' Szégyen ! Dolgozók közzül sok rendes ember van ! De a "nagyobb" emberektől csak is a negatívokat lehet kapni,és sokan elfelejtik honnan is kezdték ;) Sok sikert annak aki hosszú távon tudja űzni ezt az ipart!!! Szerintem nem éri meg... (Emberekért Közhasznú ...!) PFFF (N)

Kurcsics Mária
kirugás

, több mint 2 évvel ezelőtt

Hát jo melo , de ma ki csaptak indok nélkül pedig betegre se jártam 6 honapig nem voltam betegen se , más annyit van betegen , de ez igy van rendjén hisz azért humán a melo! mert betegek járnak oda! le százalékoltak!
De hogy INDOK NÉLKÜL KI RUGJANAK!!! ez a hihetetlen !!elég gyors vagyok minden meloba szallagon dolgoztam !! nem értem , és nuku magyarázat?? hát milyen világba él az olyan ember aki nem tudja meg mondani miért is rugtak ki , a szemembe se a telefonon keresztül se CSAK GRT A vezetöségnek !! igy tovább ugy is nem soká be zárnak!! VALAMIÉRT VALAMIT!!!!!!!!!!! Üdv Kurcsics Mária ki merem irni a nevem igen , mert gyülölöm az IGAZSÁGTALANSÁGOT és én ezzel legalább feer vagyok , hogy ki irom a nevem !

SENKINEK NEM AJÁNLOM!

, több mint 2 évvel ezelőtt

Nagyon igazuk van az előttem hozzászoloknak!

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Tolna Megyei Humán Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Arany János Tér 1
  3526  Miskolc
 2. Arany János Tér 1. D Lépcsőház
  3526  Miskolc
  (46) 542 654
 3. Kazinczy F. U. 28. 1/4
  3525  Miskolc
  (46) 505 664
 4. Szűcs Utca 5.
  3525  Miskolc
  (46) 381 762
 5. Miskolc Kazinczy U 4
  3527  Miskolc
  +36204281855
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete