Vagyonvill Miskolc Bt.

Vagyonvill Miskolc Bt.
Nagyváthy János U. 15.
3530 Miskolc
Borsod-Abaúj-Zemplén
(46) 414 050
(20) 954 6372
(46) 320 302
Frissítve 2 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Cégjegyzékszám
05-09-026835
Adószám
889599-2-05
TEÁOR kód
4321 - Villanyszerelés

Leírás

A "VAGYONVILL" Magyarországon az egyik legnagyobb hagyományokkal rendelkező vagyonvédelmi szervezet. Cégünk olyan vagyonvédelmi rendszerek teljes körű kivitelezésével foglalkozik, amelyek annak megakadályozására hivatottak, hogy egy esetleges betörés vagy tűz esetén a cégvezetők az egész életük során fáradságos munkával megszerzett értékeiket egy pillanat alatt elveszítsék. Az ilyen típusú rendszerek telepítésével a munkahelyről hazatérve is nyugodtak lehetnek, hogy mindent megtettek vagyonuk biztonsága érdekében. Ezt a modern technikát mellyel megakadályozható betörés, lopás, tűzkár, már magánszemélyek is birtokolhatják, így az értékek és életek biztonsága már nem csak a múzeumok, bankok, gyárüzemek, irodaházak kiváltsága, hiszen ezekkel a rendszerekkel családjainkról, otthonainkról is gondoskodni tudunk. Legfontosabb célkitűzésünk megrendelőink bizalmának korrekt, hosszú távú kapcsolatokkal való megtartása, igényeik teljesebb körű kielégítése.
Szolgáltatásunk mára már felöleli a vagyonvédelmi szakma szinte minden területét, ahol több mint 30 éve vagyunk jelen. Az ország nagyobb városaiban önálló jogi személyiséggel és felelősséggel bíró társaságaink működnek, többek között Miskolcon, Debrecenben, Budapesten és Keszthelyen. Nagyobb területet, több helyszínt érintő igény esetén egységeink együttműködnek. A cég nevét és logóját 1991 óta jogi oltalom védi.
A "VAGYONVILL" - Miskolc Kft kizárólagosan magyar természetes személyek tulajdonában van. Cégünk tevékenységére vonatkozó szolgáltatás felelősségbiztosítással rendelkezik. Társaságunk vezetése elkötelezte magát a minőségpolitika következetes végrehajtása mellett, amellyel minden munkatársunk azonosul.


Kulcsszavak:
Vagyonvédelem, Biztonságtechnika, Kaputechnika, Takarítás, Karbantartása, Novérhívó rendszerek szerelése
Vagyonvill Miskolc Bt. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Vagyonvill Miskolc Bt.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Kis Hunyad 52
  3525  Miskolc
 2. Ernye Bán Utca 6.
  3531  Miskolc
 3. Kis-Hunyad U. 8.
  3530  Miskolc
 4. Szent László Utca 3
  3525  Miskolc
 5. FAZEKAS U. 9.
  3530  Miskolc
 6. Jókai Utca 7. Fszt: 1.
  3525  Miskolc
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete